Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Blogstuff « Lelleland

Bloggen flyttar

Nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen och fått bloggen flyttad! Det blir tillbaka till blogg.se där jag började  :cheerful:

Har även fått alla inlägg som skrivits på den här adressen flyttade så jag hoppas verkligen att ingenting saknas…

Den här adressen kommer att stängas ner helt inom kort.

See you at lelleland.blogg.se  :biggrin:

Did you like this? Share it:

What the …

Tänkte jag skulle försöka få lite liv i den här gamla bloggen… men det visade sig bli allt annat än lätt…

Några lösenordsbyten, ett gäng uppdateringar och typ 3000 inställningar som försvann har jag nu lyckats ta mig in och skriva detta inlägg med ett utseende på bloggen som är iaf nästan som förut… helt otroligt… det är sjukt länge sen jag loggade in på den här sidan…

Nu väntar ännu fler timmars klickande på bloggen för att få den se ut som jag vill igen :o)

Did you like this? Share it:

Jamen just det…

… jag har ju en blogg!

Det går verkligen utför för min del… eller bloggen rättare sagt… hahhahaha…

På ett sätt tycker jag det är så himla tråkigt att jag inte hinner med alla saker som jag skulle vilja… som att blogga… men å andra sidan tycker jag att det är skönt att jag har annat att göra än att sitta framför datorn när jag kommer hem… speciellt med tanke på att jag sitter framför en dator hela dagarna på jobbet… :tongue:

Did you like this? Share it:

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

BILD:UNICEF/Pelle Bergström

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Did you like this? Share it:

Alisa – min blogg-guru

Hon har gjort det igen! Alisa har löst ett problem åt sig själv och samtidigt löst precis samma problem för mig… :biggrin:

Hon har på sista tiden… precis som jag… inte haft tid för bloggen… och letat efter ett sätt att microblogga… ungefär som twitter… men med bild och text som via en app läggs upp som ett inlägg i bloggen…

Hon har nu löst problemet… och jag har givetvis snott idén… :whistle:

Har själv inte orkat anstränga mig för att hitta en lösning…

Via sidan ifttt.com kan man koppla instagram med bloggen… och tadaaa… möjligheten till att microblogga är superenkelt…

Tusen tack Alisa! Vad skulle jag göra utan dig?! :heart:

Bilden norpad från Alisas instagram

Did you like this? Share it:

Vänaward

Ååå fick den här söta vänawarden utav Alisa idag…

Den går ut på att att fullfölja några meningar och sedan skicka awarden vidare.

 

När ingen ser/hör mig så brukar jag göra groteska dancemoves om jag nu är på det humöret… :tongue:

Jag går aldrig hemifrån utan kläder givetvis… men utöver det måste jag nog säga min iPhone…

Min blogg heter som den gör för att alla andra förslag jag hade var upptagna… och så för att jag lever liksom i ett eget litet ”land” ibland… :wink:

Vågade jag så skulle jag släppa alla hämningar… bara vara… inte bry mig om vad andra tycker…

Om tio år kommer jag förhoppningsvis vara nöjd med livet… ja som Baloo… :biggrin:

Härmed lämnar jag över stafettpinnen till de beundransvärda bloggerskorna:

Åsa

Kristin

Eva

Did you like this? Share it:

2 år

Åååh… jag har ju helt missat…

Den 16 maj 2009 började jag blogga… alltså lite mer ordentligt än den lilla kattbloggen jag hade innan… så nu har det alltså gått 2 hela år… och lite till… :biggrin:

Did you like this? Share it:

Nytt plugin

Var inne och läste Nelayahs blogg… och hon hade fixat ett plugin som visar bilder från Instagram… så jag blev ju givetvis tvungen att testa det jag med… vet inte vilken av alla plugin som hon använder… men jag testar Instapress:biggrin:

Så nu är även det kopplat till bloggen… sitter för tillfället i den högra kolumnen… :biggrin:

Did you like this? Share it:

Erbjudande från cocoo.se

Fram till den 14 maj 2011 får ni 15% rabatt när ni anger rabattkoden:

easter


Did you like this? Share it:

Det gick!

Känner mig lite nöjd igen… jag lyckades med uppdateringen… och passade på att uppdatera temat också… men då försvann mina headers… som tur var så hade jag kvar dem på datorn… så nu är de på plats igen… men annars gick det riktigt smärtfritt den här gången… :biggrin:

Related Posts with Thumbnails
Did you like this? Share it: