Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): Access denied for user ''@'10.27.13.21' (using password: NO) in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 Warning: mysql_real_escape_string(): A link to the server could not be established in /customers/5/5/0/lelleland.se/httpd.www/wp-content/plugins/statpress-reloaded/statpress.php on line 1786 ”Joys” of motherhood « Lelleland

”Joys” of motherhood

Det är nu 23 dagar sedan lilla fröken föddes  :wub:

Jag hade inte direkt föreställt mig nånting speciellt om hur det skulle vara att få barn… för nånstans så kände jag att det kommer ändå inte bli som man trodde… man visste ju till exempel att man kommer vara trött och få vara vaken på nätterna och så… men det är en helt annan sak att behöva gå igenom det.

Här kommer en liten lista på saker jag inte riktigt hade tänkt på kunde/skulle hända…  :tongue:

TRÖTTHET

Ja som sagt, sova har jag ju fått säga bajbaj till… Elisa sover ungefär 2 timmar åt gången… mellan omgångarna ska det ju bytas blöjor och ammas och allt sånt tar tid. Sen ska man få henne att somna igen, vilket iofs inte är så himla svårt om hon somnar i famnen, problemet är ju sen att hon vaknar när man lägger henne i sängen… så ja, det är liksom bara att börja om från början… Ligger med andra ord minus på sömnkontot sen över en månad tillbaka… och det känns kan jag lova…  :sleeping:

KRÄKBEBIS

Japp… det är en sån vi fick… 3 minuter efter att man fått på henne rena och torra kläder så är det dags igen…  :blink:

NY ”PARFYM”

Vanlig parfym har jag inte använt på väldigt länge… har ju en känslig näsa… så jag har innan Elisa föddes använt parfymerad hudkräm istället. Numer är min nya ”doft” en blandning av kräka och bröstmjölk… yeiii… :sick:

MÅLTIDER

Hon har nån speciell radar… oavsett om jag precis bytt på henne och gett henne mat så hon borde vara nöjd… så blir det gap och skrik så fort jag ska sätta mig och ska äta lunch eller middag… helt otroligt… inte alls stressigt, nej nej :getlost:

BLÖJBYTEN

Även här har hon införskaffat sig nån form av radar… nog fan lyckas hon pinka ner allt medan hon ligger på skötbordet… En annan klassiker är att hon poopar precis efter att man bytt blöja… det går åt några stycken… :shocked:

EGNA BEHOV

Ja det man själv behöver är inte längre prio ett… för att kunna ta en dusch i hyfsad lugn och ro så krävs en hjälpande hand… så är sambon inte hemma får jag snällt vänta… Toalettbesök får man försöka tajma in när hon sover om man vill ha det stressfritt… annars gapar hon garanterat…  :silly:

PLANERING

Allt… jag menar allt kräver i alla fall lite planering… och allt tar tid… Det är inte bara att ta på sig kläder och hoppa in i bilen och åka längre. Hon ska ju helst vara mätt, torr och belåten innan man ens hoppar in i bilen. Hur länge ska vi åka eller vara borta… skötväskan måste innehålla allt väsentligt… kan jag amma och byta på henne dit vi ska osv osv osv… Det är inget problem i sig… man ska bara få kläm på det hela…  :cheerful:

 

 

Några veckor till så har jag säkert fler saker att lägga till på listan… hihi…

Related Posts with Thumbnails
Did you like this? Share it:

2 comments to ”Joys” of motherhood

  • Hehe kan säga att snart 2 år senare, så blir sömnen bättre, till och från i perioder, kräkandet slutar, men ine kladdet för det, och lukta gott gör man till slut, måltider, njä, har man ett barn som är matglad så är d lugnt, annars, näh, blöjbyten blir bättre, egna behov får sakta men säkert lite mer plats i ens liv igen, planeringen kvarstår :D

    [Reply]

    Lelle Reply:

    Haha väldigt upplyftande ;)

    [Reply]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

CommentLuv badge
:alien: :angel: :angry: :blink: :blush: :cheerful: :cool: :cwy: :devil: :dizzy: :ermm: :face: :getlost: :biggrin: :happy: :heart: :kissing: :lol: :ninja: :pinch: :pouty: :sad: :shocked: :sick: :sideways: :silly: :sleeping: :smile: :tongue: :unsure: :w00t: :wassat: :whistle: :wink: :wub: